Husdagbok - Malin o Martin

Malin o Martin
Namn: Malin o Martin
Ort: Västra Götaland
Vårt hus: Gamla mejeriet
Kontakta mig
Vårt hus på samma plats där det förr låg ett gårdsmejeri. Som man kan se på bilden, så var det inte mycket kvar av det och bestämde oss istället för att bygga ett nytt, men i liknande stil. Det är lika långt, men vi gjorde det lite bredare och lade även till en utbyggnad på baksidan för att få plats ordentligt.

Vår trappa är klar!

Så här ser den ut nu när den är färdig. Jag kan dock inte ta åt mig äran på något sätt. Det enda jag hjälpt till med är färgvalet. Martin har gjort hela jobbet,från början till slut. Men han tycker det är roligt och jag njuter i fulla drag av min önsketrappa! Efter bilden togs har det även till kommit ett trappräcke ovanför trappan. Det blev också precis som jag ville ha det. Återkommer med bild när det är färdigt.

Kommentarer

ellinor, - Torsdag 18 juni 2009

vad vacker!

Hej Vilken fin trapp! den är nästan identisk med vår!! fast vi har inte startat slutrenoveringen av vår utan bara hunnit skrapa bort plastmatta och slipat.. till och med pärlsponten är lika som hos er :) Har ni målat trappan med linoljefärg i grön umbra? Är väldigt nyfiken på hur ni har löst räckes frågan, vi sitter och skissar på ett men tycker inte vi får till det, blir glad för tips! Vänligen Ellinor samuelsson på Eliebo gård

Kommentera artikeln

*Namn:  *E-post (visas inte på sidan): 
 
*Rubrik:  *Vad är 4 + 2 (säkerhetsfråga)?  
*Meddelande: 

RubrikSkapadBild
Välkomna! 2008-06-19 Ingen bild...
Vår kök börjar ta form 2008-06-14 4850.jpg
Vår trappa är klar! 2008-06-14 4849.jpg
Annons Pil ner

 

Annons Pil upp
Annons Pil ner


Annons Pil upp
Annons Pil ner

 

Annons Pil upp
Annons Pil ner


Annons Pil upp


Just nu 19 objekt