Res med Gård&Torp!

Under 2017 gör tidningen flera spännande resor inom Sverige och utomlands. Vi ordnar också den populära Gård&Torp-dagen! Läs mer om våra resmål och arrangemang här!

Res med Gård&Torp till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer. 

Våra resor&event 2016/17:

Vallonbruk i Uppland.
https://bonshop.se/event/vallonbruken-uppland-en-helg-med-gard-och-torp/

Östgötska pärlor 22-23 april
Läs mer här

Gård&Torp-dagen i maj.
http://gardochtorp.se/anmal-dig-till-gardochtorpdagen.aspx?article=11591


Vår spännande resa till svenska Livland.
http://gardochtorp.se/folj-med-till-baltikum.aspx?article=11579Sicilien 14–21 november
När kylan och mörkret faller på här hemma reser vi under en vecka till sensommarvärmen och ljuset på Sicilien, tillsammans med konst­historikern och italienkännaren Hans Lepp. Följ med!

Först tillbringar vi ett par dagar i Siciliens huvudstad Palermo med omnejd. Vi reser vidare till vackra småstäder som Cefalù och möter lämningar av grekerna, bysantinarna, araberna och normanderna. Vi fortsätter till den vackra staden Syrakusa, helgonet Santa Lucias hemstad, grundad för 2 700 år sedan. Vi stannar till i Agrigento, känd för tempel­dalen med fyra tempelruiner. I Palma di Montechiaro följer vi författaren och fursten Tomasi di Lampedusas berömda bok ”Leoparden”. Vi gör ett besök i den dramatiskt belägna staden Erice. Vi får se medeltidsborgar, de berömda sicilianska vingårdarna, pro­­var traktens olivolja och bor på lantgården Fontanasalsa, där vi får laga en siciliansk måltid.

Programmet i sin helhet hittar du på  gardochtorp.se

Resfakta
Datum: 14–21 november 2017.
Pris: 19 950 kr med del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 3500 kr.

Allt detta ingår:
• Flygresa t o r Stockholm–Palermo (Lufthansa).
• 6 nätter i delat dubbelrum på tre- och fyrstjärniga hotell, en natt på lantgård.
• 7 middagar, ett par luncher.
• Samtliga inträden och transporter enligt program.
• Hans Lepp är ciceron hela resan.

Information och bokning:
Mejt Resor, Ola Olsson
0704–22 01 74. www.mejtresor.se
Bontravel erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en kulturresa tilk svenska vallonbruk, träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard eller en moderesa till Hamptons? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.
www.bontravel.seAnnons Pil ner

 

Annons Pil upp
Annons Pil ner


Annons Pil upp
Annons Pil ner


Annons Pil upp
Annons Pil ner

 

Annons Pil upp


Just nu 19 objekt